BMW Premium Selection.

De grootste onderscheiding voor een tweedehands BMW.

Een BMW Tweedehandswagen op maat.

U bent op zoek naar een recente BMW tweedehandswagen,van een bepaalde kleur of met speciale opties of eigenschappen? Bezoek dan zeker onze BMW Premium Selection website.

Ontdek hier

Ontdek de vele voordelen van BMW Premium Selection.

  • Technische controle

  • Leasing en financiering

  • Bijstandsverlening bij pech

  • Onderhoudshistoriek

  • Testrit

  • Overnamebod

  • Gratis onderhoud

Technische controle
Leasing en financiering
Bijstandsverlening bij pech
Onderhoudshistoriek
Testrit
Overnamebod
Gratis onderhoud

Ontdek samen met de tweedehandswagens onder het BMW Premium Selection label rijplezier in zijn zuiverste vorm en maak kennis met hun langdurige garanties.

Om het BMW Premium Selection label te ontvangen moet een tweedehandswagen eerst slagen voor de uitgebreide visuele en technische controles uitgevoerd door onze eigen specialisten. Zo wordt een premium kwaliteit en absolute veiligheid gegarandeerd. Elke BMW Premium Selection tweedehandswagen geniet daarbovenop ook nog eens van een breed aanbod aan diensten en financieringsmogelijkheden. Stap nu in en laat u verrassen.

360° technische en optische controle van de wagen.

Een BMW die wordt aangeboden onder het label BMW Premium Selection is onderworpen aan uitgebreide en strenge mechanische en esthetische controles om u een ongeëvenaarde kwaliteit te bieden. Elke BMW Premium Selection wordt optisch klaargemaakt in overeenstemming met zijn leeftijd en kilometerstand. Zijn volledige historiek is gecontroleerd en gegarandeerd. Slechts 1 ding kan u dus verrassen: het bijzondere rijplezier dat hij u geeft!

Leasing en financiering.

Geniet mee van de ervaring en expertise van BMW alsook de aantrekkelijke en op maat gemaakte financieringsformules bij aankoop van een BMW Premium Selection wagen. BMW Financial Services biedt u de mogelijkheid om uw wagen op afbetaling te kopen. U kunt ook kiezen voor een leasingformule met aangepaste tarieven op basis van looptijd of kilometerstand. Uw erkende BMW Premium Selection-dealer helpt u graag verder. Let op: geld lenen kost ook geld.

24 maanden bijstandsverlening bij pech.

Uw mobiliteit is onder alle omstandigheden verzekerd. Alle BMW’s die worden aangeboden onder het BMW Premium Selection label profiteren van bijstand gedurende 24 maanden, onbeperkte in kilometers inclusief: pech/slepen zonder kilometeraftrek, verblijfskosten, kosten die gepaard gaan met het verder zetten van uw reis en kosten voor de repatriëring van uw wagen. U bent er dus zeker van dat u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag en overal in de Europese Unie zult bijgestaan worden. In het geval dat u wagen geïmmobiliseerd is, is alles gepland zodat u mobiel blijft en zelfs uw reis kunt voortzetten.

Gecontroleerde onderhoudshistoriek en gecertifieerde kilometerstand.

Elke BMW Premium Selection wagen heeft zijn eigen verhaal. En niemand kent dit verhaal beter dan uw BMW-dealer. Of het nu gaat over het aantal kilometers of de leeftijd van de wagen, alles is geweten, gecontroleerd en beschikbaar voor u. Ook kunt u er zeker van zijn dat uw BMW Premium Selection wagen altijd volgens de BMW-normen is onderhouden.

Testrit.

U kan de reputatie van onze BMW Premium Selection wagens niet beter uittesten dan door zelf is achter het stuur te zitten. Een testrit met een van onze wagens zal genoeg zijn om u ervan te overtuigen dat u de juiste keuze hebt gemaakt.

Gegarandeerd overnamebod.

Wanneer u een BMW Premium Selection wagen koopt, krijgt u ook onmiddellijk een markt compatibel overnamebod voor uw oude wagen.

Geen onderhoud voor de eerste 6 maanden of 10.000 km.

Op het moment van aflevering is uw BMW Premium Selection wagen gedurende minimaal de komende zes maanden of 10.000 kilometer vrijgesteld van onderhoud.

We staan steeds voor u klaar.

Wil u meer informatie over een van onze modellen of diensten? Of wil u een afspraak maken in een van onze concessies? Vul het formulier in via de button hieronder en we nemen snel contact met u op.

Contacteer ons